Menu Typies Ronsies

gerecht1.jpg

Wat als je het meest malse en magerste stukje van het varken op je bord krijgt?

Varkenswangetjes gemarineerd in een lekker Ronsisch bruin bier, met een sausje, waarin schijfjes look, ajuin, laurier, tijm en honing in verwerkt zijn... wie kan hieraan weerstaan!!!
Als je er nog fijne groentjes en een pittige aardappelbereiding bij serveert kan het zeker iedereen bekoren!

Onze menu Typies Ronsies kwam er na een kookwedstrijd (in 2004) georganiseerd door: De Wieties (groepje Ronsenaars die het goed met hun stad menen). De Varkenswangetjes gemarineerd in een Ronsisch bruin bier is het oorspronkelijk recept van Delphine en Stijn Meurez.

 

 

Dit gerecht kan je bij onderstaande zaken op reservatie verkrijgen:

Biryani (Indisch restaurant), Guissetplein 12, 9600 Ronse. T +32 (0)55 49 54 32, www.biryani.be
Lou Pahou, Zuidstraat 25, 9600 Ronse. T +32 (0)55/21 91 11, www.loupahou.be 
Salons Remington, Politieke Gevangenenstraat 32/36, 9600 Ronse. T +32 (0)55 21 21 43, www.salonsremingtonhotel.be
Sint-Sébastien, Sint-Pietersnieuwstraat 36-38, 9600 Ronse. T +32 (0)55/21 38 66, www.st-sebastien.be

Waar staan de varkenswangetjes op de kaart?

Bij restaurant le diable d'or staan varkenswangetjes met het Ronsische Keunbier op de kaart.
Le Diable d'Or: Sint Martensstraat 37/0006, 9600 Ronse. Reserveer via: info@le-diable-dor.be,

Laatste update 19 mei 2016