Open Bedrijvendag 2019

06/10
Open Bedrijvendag 2019

Ronse wordt hotspot op zondag 6 oktober!

In samenwerking met het stadsbestuur wil VOKA Open Bedrijvendag de ondernemers uit Ronse een unieke kans geven om hun bedrijf extra in de kijker te zetten.

Download hier het wandel- en fietsplan met de deelnemers van Ronse, handig om bij je te hebben. Je kan deze ook afhalen in het belevingscentrum:

Duurzaam ondernemen

Voka Open Bedrijvendag pakt jaarlijks uit met een gediversifieerd aanbod van interessante bedrijven en brengt zo het grote publiek en het ondernemerschap samen. De rode draad van de campagne dit jaar is ‘DUURZAAM ONDERNEMEN'! 

Veel ondernemers dragen duurzaam ondernemen reeds hoog in het vaandel en doen heel wat om hun groene inspanningen en imago nog verder te versterken. Bedrijven wiens core business duurzaam ondernemen is worden ondergebracht onder de “Greenspot”, de hotspot voor groene ondernemers. In Ronse is Biozendo een Greenspot.

Wat is een hotspot?

Dit wil zeggen dat je op een straal van enkele kilometers meerdere bedrijven kunt vinden die hun deuren openzetten op zondag 6 oktober. Meerdere vliegen in één klap dus! Geniet van de bedrijvigheid en laat je verrassen door de verscheidenheid aan bedrijven op korte afstand van elkaar. TIP: ga met de fiets zodat je op een leuke én snelle manier van bedrijf naar bedrijf kan gaan! De lijst van deelnemende bedrijven in Ronse kan je hier terugvinden.