Vitrineg(l)oed

19/11
Vitrinegloed

Late night shopping en animatie in de winkelstraten!

Op 19 november organiseert de Unie der Handelaars een nieuwe editie van Vitrineg(l)oed. De deelnemende handelaars openen de deuren tussen 19u en 21.30u. De sfeervolle versierde straten zorgen voor een gezellige warme sfeer tijdens het shoppen, vuurschalen in de straten en de traditionele kandelaars decoreren de ingangen van de winkels. Om het winkelen nog aangenamer te maken, voorziet de unie ook deze keer allerlei animatie en muziek in de winkelstraten. Zo kan je die avond doorlopend genieten van een vuurshow van Part à Fou met als afsluiter een spektakel op het Fr. Rooseveltplein, terwijl de steltenlopers van Night Colors de winkelstraten verwarmen met hun aanwezigheid. Aanvullend klinkt er muziek door de winkelstraten en geeft een dj het beste van zichzelf. Pittige versnaperingen en vurige drankjes zullen eveneens aangeboden worden door de Unie der Handelaars.

Etalagewedstrijd

Om ook de winkels aan te kleden in het thema, wordt opnieuw een etalagewedstrijd georganiseerd, met als thema 'vuur'. De etalages van de deelnemende handelaars worden afgedekt om 17.30u en worden om 19u terug zichtbaar gemaakt. Ondertussen heeft iedere handelaar tijd om zijn etalage aan te kleden. De prijs voor de mooiste etalage wordt gekozen door het publiek!

Spaarkaartactie

Alle bezoekers krijgen bovendien een spaarkaart. Per bezochte en deelnemende winkel krijg je 1 klever (zonder aankoopverplichting). Met deze volle spaarkaart kan je vervolgens een hapje en een drankje verkrijgen bij de stand van de Unie der Handelaars op het Fr. Rooseveltplein. 

Deze spaarkaart geeft bovendien ook recht om de mooiste etalage mee uit te kiezen en mee te dingen naar één van de 5 hoofdprijzen (tapasavond voor 2 personen). De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Maak er een warme en gezellige avond van in ons winkelcentrum!