Fietsnetwerkkaart Vlaamse Ardennen

Fietsnetwerkkaart

Ontdek de prachtige Vlaamse Ardennen met de fiets.

Het Fietsnetwerk Vlaamse Ardennen kiest zowel voor het betere klimwerk als voor vlakke wegen. We hebben de hellingen duidelijk aangeduid op de fietskaart, zodat je ze makkelijk kunt omzeilen of - voor de sportievere fietsers - precies kunt opzoeken. Je kan dus zowel een makkelijke gezinstocht als een mini-Ronde van Vlaanderen uitstippelen op het 830 kilometer lange fietsnetwerk van de Vlaamse Ardennen!

Met de fietsnetwerkkaart stippel je zelf je fietstocht uit. Zo lang of zo kort, zo lastig of zo vlak als je zelf maar wil. Je noteert op voorhand de knooppunten waarlangs je wil fietsen in de juiste volgorde. Daarna stap je op de fiets. Het enige wat je moet doen, is de bordjes volgen die je van het ene naar het andere knooppunt loodsen. Met de fietskaart bij de hand, kan je ook onderweg je traject nog aanpassen, als je dat wil. Toerisme Ronse verkoopt ook alle andere Fietsknooppuntenkaarten van Oost-Vlaanderen.

Praktisch:

  • Prijs: € 6
  • Gedrukt op waterafstotend en scheurvrij papier.
  • Het fietsnetwerk in Oost-Vlaanderen wordt steeds verbeterd en uitgebreid, waardoor sommige trajecten tijdelijk onderbroken zijn. 

 

    Bestel de Fietsnetwerkkaart Vlaamse Ardennen hier via de webshop van de stad Ronse.