Knooppuntenkaart Vlaamse Ardennen

bos

Vlaamse Ardennen – Schelde

Met enige trots presenteert Milieufront Omer Wattez vzw (MOW) haar nieuwe wandelkaart Vlaamse Ardennen - Schelde. De kaart combineert de provinciale wandelnetwerken met een eigen, fijnmazig knooppuntennetwerk.

Deze kaart heeft een paar troeven. Het is een topografische kaart op schaal 1:15.000. De gedetailleerde gegevens laten je toe om het landschap beter te kunnen ‘lezen' en de moeilijkheidsgraad van je wandeling (steil/plat) in te schatten. Je kan op deze kaart ook het onderscheid maken tussen verharde en onverharde wandelwegen. Het is momenteel het meest fijnmazige netwerk dat we jullie kunnen aanbieden!

Om de knooppuntennummering van het MOW-netwerk met de provinciale netwerken op elkaar af te stemmen namen we de provinciale netwerken als basis. Naast deze genummerde knooppunten van het provinciale netwerk voegden we op onze kaart een aantal trage wegen en knooppunten toe van het MOW-netwerk. Deze MOW-knooppunten zijn momenteel niet op het terrein zichtbaar, maar ze maken het netwerk wel fijnmaziger en avontuurlijker.

Kostprijs: € 10

Deze kaart kan je bestellen via de webshop van de stad Ronse.