Met de vespa of met de 2pk rondtoeren

Refugetrips: met de Vespa

De Vlaamse Ardennen vormen het ideale decor voor een niet te missen trip met de Vespa.  Vertrekkend vanuit het pittoreske Maarkedal, ontdek je de Vlaamse Ardennen op zijn mooist:  de wondermooie natuur, de authentieke vergezichten, je bestormt de mythische hellingen à la Kanarieberg, Kwaremont, Paterberg, Koppenberg, etc., maar vooral:  het is genieten!

Geniet niet alleen van de natuur maar ook van wat gastronomie of een rijk stukje cultuur.  Het kan allemaal.  Jij beslist!

Op www.refugetrips.be vind je alle antwoorden op al je vragen.  
En als je boekt via https://bit.ly/vespa-reservatiekrijg je meteen ook een prijsopgave.
Kies (bij opmerkingen) voor de Ronde van Vlaanderen/Pays des Collines-route, dan kan je in Ronse van de allerheerlijkste gastronomie genieten en/of kan je een bezoek brengen aan ons belevingscentrum, de Crypte, foodie-tempel De Passage, de grote Markt, de winkelstraten, etc.,

Toer rond in een 2CV'tje over groene heuvels in de Vlaamse Ardennen!

Op zoek naar een te gekke teambuilding, vree wijs vrijgezellenfeest, toffe trouwshoot of unieke uitstap met partner, de kinderen, familie, vrienden of collega's?

Pal in het hart van de Vlaamse Ardennen hebben we 25 kleurrijke Citroën oldtimers vertrekkensklaar staan. Plezier gegarandeerd! Onze zelf uitgestippelde routes (met of zonder extra activiteiten) leiden je naar de oevers van de Schelde, naar prachtige bossen en over legendarische wielerheuvels. Klinkt dat als een pas gesmeerd 2pkt’je in de oren? Dak eraf, in eerste gooien, voet op het gas en hop met de geit.

Info en reservaties: 2CV&CO, info@2cv-co.bewww.hopmetdegeit.be