Pleinconcerten

Pleinconcerten

Nieuw zomers elan met drie pleinconcerten

12 juli - 19 juli - 9 augustus 

GRATIS TOEGANG

Bruulconcerten worden pleinconcerten... De stad Ronse grijpt terug naar waar gezellig feestvieren eenvoudigweg over gaat: op pleintjes in het stadscentrum met vrienden of familie genieten van een hapje en een frisse pint, terwijl lokale artiesten voor de juiste sfeer zorgen. Deze zomer kunnen Ronsenaars en bezoekers tijdens drie pleinconcerten hun muzikale hart ophalen bij optredens van lokale bands.

De pleinconcerten vinden plaats op 12 juli, 19 juli en 9 augustus, op respectievelijk de Kleine Markt / De Vrijheid, het Guissetplein en aan het Winston Churchillplein (station).

Deze formule biedt aan de plaatselijke horeca de gelegenheid om op hun eigen territorium het beste van zichzelf te geven. Het zijn immers zij die de zaken op "hun" pleintjes uitbaten. De pleinconcerten zijn een mooie stimulans voor de Ronsese cafés. Daarnaast kunnen lokale muzikanten voor "hun" eigen publiek spelen. Gevestigde waarden treden op in eigen streek en nieuwelingen kunnen zich in hun eigen regio presenteren en profileren. Een win-win-situatie voor iedereen!

Voor de innerlijke mens worden talrijke foodtrucks voorzien, die de terrasjes mooi aanvullen met hun lekkernijen. Met de Pleinconcerten keert stad Ronse terug naar kleinschalige en oerdegelijke gezelligheid, zonder in te boeten op kwaliteit. De Pleinconcerten zullen aantrekkelijk en toegankelijk zijn voor iedere Ronsenaar en bezoeker en zullen vanzelfsprekend gratis zijn.

Datum Locatie Programma
Vrijdag 12 juli Kleine Markt / De Vrijheid  
Vrijdag 19 juli Jean-Baptiste Guissetplein  
Vrijdag 9 augustus Winston Churchillplein (station)  

 Meer info op de stedelijke website.