Muzieklo B&B

Muzieklo

Op 1 augustus 2019 openden wij de deuren van onze B&B in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Na 10 min. wandelen sta je in het midden van het Muziekbos. Er zijn talrijke schilderachtige parcours die je kan ontdekken te voet of met de fiets. Ook kan je eindeloos de Vlaamse Ardennen verkennen op onze elektrische mountainbikes. Wens je op een aangename en comfortabele manier rond te toeren en er een onvergetelijke dag van te maken? Ontdek de Vlaamse Ardennen in alle glorie en rij met onze scooters over de kasseien van o.a. de koppenberg. Daarnaast zijn er ook vele dagtrip mogelijkheden.

Met onze accommodatie richten wij ons ook naar bedrijven voor een vergadering, opleiding, receptie, seminarie, workshop, klanten presentatie en teambuilding. Weg van het dagelijks bedrijfsritme kan u gebruik maken van onze vergaderzalen. De open groene omgeving en stilte zorgen voor een ontspannend en inspirerend kader. Tijdens de pauze kan je tot rust komen en een wandeling maken in de natuur. Je kan de dag ook perfect eindigen met een activiteit buiten het domein.

Living Di Lasso biedt een lounge met tv, wifi, ontbijttafel, leeshoekje, radio, … De woonruimte is voorzien van een koelkast met allerlei dranken. Water, koffie, thee, bier, frisdranken en wijn zijn beschikbaar. Water, koffie en thee zijn gratis. In de leeshoek vindt u allerlei toeristische informatie terug over de omgeving en activiteiten. Een gezellige familie avond? Geniet van onze keuze aan gezelschapspellen!

4 kamers: 3 x tweepersoonskamer, 1 x familiekamer = 4 pers (1 tweepersoons boxspring + 1 stapelbed)
Alle kamers zijn voorzien van een dubbel bed boxspring, zetel, TV, wifi, kleerkast, verwarming, twee badjassen, handdoeken, haardroger, bureau, douche, wastafel, toilet,… 

4 kamers + 1 grote living
Populierstraat 2, 9600 Ronse
T +32 (0)92 96 82 86
Gsm: +32 (0)471 19 61 40
info@muzieklo.be 
www.muzieklo.be

BOEK HIER

Fotoalbum B&B Muzieklo