Vakantiewoning Adelaide *****

Adelaïde

Luxueuze vakantiewoning voor 20 personen met warm interieur dichtbij het centrum van Ronse. Adelaide is de ideale plaats voor een gezellig familieverblijf of een geslaagde teambuilding. Naast de 7 heel ruime kamers, zijn er 6 badkamers met regendouches of bad, een super uitgeruste keuken met 6 ovens, dubbele kookplaten en vaatwassers, een koelcel, ijsblokjesmachine,...

Boven vind je er een cinemazaaltje met beamer en DVD, een cafeetje met tap en toog, biljart, kicker, darts en ook een kinderspeelhoek. In de kelderverdieping geniet je van een glaasje wijn in de degustatieruimte.

De overdekte verwarmbare buitenkeuken heeft naast een bbq ook een wok- en paëlla installatie. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en handdoeken, badjassen, keukentextiel en producten, houtskool voor de bbq, fonduestellen, friteuses, zelfs de kruiden, je hoeft niks mee te brengen. Koffie en thee, melk en suiker zijn bovendien gratis.
Voor de fietsers: wij hebben een fietslabel, dwz. overdekte en beveiligde fietsstallingen, een haspel, een fietsreparatieset en alle fietsroutes liggen meervoudig gedocumenteerd in de woning.

20 personen
Wijnstraat 28, 9600 Ronse
Contact: +32 (0)499 341 399 - contact@adelaide.be
Meer info: www.adelaide.be

BOEK HIER

Fotoalbum Adelaide Vakantiewoning