Vakantiewoning Maison Cambier*****

Maison Cambier

In het herenhuis komt u via de smeedijzeren deur binnen in de hal, waar de wanden met marmer bezet zijn, en kroonluchters de hoge plafonds sieren. Op de benedenverdieping zijn er twee salons die in elkaar doorlopen, met oude parketvloeren en muur schilderingen, in perfecte harmonie met stijlvol meubilair en verlichting. In de Vlaamse kamer met lambriseringen staat een tafel voor ruim 20 personen. Van hieruit heb je een mooi zicht op en toegang tot het terras en de tuin. Een moderne keuken met alle toestellen, vestiaire, toilet en garage.

Achteraan het huis, in de oude conciërgewoning die aansluit aan de keuken, en aanpalend aan het terras en de tuin, is er een ontspanningsruimte met tafelvoetbal, biljart en een speciale tv-kamer. Hier kan men spelen zonder de rust in het huis te verstoren.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. In iedere slaapkamer is er een badkamer met douche, lavabo en wc. In de grootste kamers is er de mogelijkheid om met 4 personen te slapen. Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers met een eigen badkamer met douche, lavabo en wc. Een vierde kamer op dit verdiep kan gebruikt worden als tv-kamer of als extra slaapkamer voor 2 personen.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, er zijn overal ook handdoeken voorzien.

22 personen
Fostierlaan 40, 9600 Ronse
Gsm +32 (0)474 31 14 10 (Bert)
Gsm +32 (0)478 39 02 94 (Jasmine)info@maisoncambier.bewww.maisoncambier.be

BOEK HIER

Fotoalbum vakantiewoning Maison Cambier