Wandelen in de Vlaamse Ardennen

Wandelen in de Vlaamse Ardennen

Eindeloos wandelen in de Vlaamse Ardennen

Beschrijving:

Deze nieuwe wandelgids is een herwerking van de wandelgids Koplopen uit 2018. De vijf routes uit Koplopen vormen de basis voor de nieuwe gids, maar zijn – waar nodig – aangepast aan de nieuwe knooppunten en lopen ook langs mooie, nieuwe paden.

  • Vijf ontspannen knooppuntenroutes op de wandelnetwerken Zwalmvallei, Bronbossen en Getuigenheuvels.
  • Thematische wandelroutes die tot de verbeelding spreken door hun naam - de pedaalroute, de natuurroute, de gourmandroute en de kruislieveheerroute en de dauwtriproute.
  • Een overzicht met highlights, eetadresjes en logeertips in de regio
  • Prijs: € 6

Echte wandelaars hebben iets met heuvels.  Het gevoel van grootsheid wanneer je op de toppen staat.  De geborgenheid die je ervaart in de vallei beneden.  De wetenschap dat achter elke plooi in het landschap een nieuwe verrassing schuilt, de moeite die het kost om dat te ontdekken, maar ook de voldoening die daarmee gepaard gaat en de beloning achteraf.  Nergens voelt een wandeling zo intens als in de Vlaamse Ardennen, niet alleen het mooiste landschap maar ook het wandelwalhalla van Vlaanderen.

De wandelnetwerken Bronbossen, Zwalmvallei en Getuigenheuvels zijn samen goed voor 850 kilometer aan rustige wandelwegen in de meest zuidelijke regio van de provincie Oost-Vlaanderen. 

In deze belevingsgids stappen we jou alvast een eind tegemoet met vijf thematische knooppuntenroutes, getest én goedgekeurd door mensen met een hart voor de regio.  Aan jou om ze één voor één te ontdekken.  Prettig wandelen!

Bestel de Koplopen pocket hier via de webshop van de stad Ronse.