Workshop Chocolaterie Hermes

chocolaterie Hermes

Zin om zelf aan de slag te gaan met chocolade?

Tijdens de workshop krijg je een beknopte uiteenzetting over 'van boon tot chocolade en van chocolade tot praline', nadien mag je zelf aan de slag. De deelnemers maken zelf een chocoladestuk en verschillende pralines die ze uiteraard mee naar huis mogen nemen.

Praktisch:

  • € 47 per persoon
  • Duur: 2,5 - 3 u.
  • Minimum 8 personen
  • Maximum 20 personen
  • Mogelijk op  vrijdagnamiddag, zaterdagvoormiddag of - namiddag. Andere dagen afhankelijk van het productieschema.
  • Reservatie: bij voorkeur minimum 2 weken op voorhand, rechtstreeks bij Chocolaterie Hermes.

Reservatie bij voorkeur minimum 2 weken op voorhand bij:

Chocolaterie Hermes
Jan van Nassaustraat 20
9600 Ronse
T +32 (0)55 20 91 69
info@chocolaterie-hermes.be
www.chocolaterie-hermes.be

Photos company visit to Chocolaterie Hermes