Wat kan je allemaal doen in Ronse?

corona proof i

Bezoek en beleef Ronse tijdens de coronapandemie!

Vanaf zaterdag 6 maart is het belevingscentrum Hoge Mote opnieuw volledig toegankelijk: het toeristisch onthaal, de beneden- en bovenverdieping én de toren met panoramisch uitzicht. De houten virtualrealitybox blijft als enige gesloten. Hou rekening met de aangeduide coronamaatregelen: je vindt alle info op de affiches en stickers in het gebouw.

Gegidste buiten rondleidingen zijn mogelijk voor 10 personen, inclusief gids. Alle updates staan op onze website. Ondanks de moeilijke omstandigheden blijven de meeste van onze logies open om jou met open armen te verwelkomen. Neem zeker een kijkje onderaan deze pagina om de vele leuke verblijfsadressen te checken. Helaas is de horeca tot nader order gesloten, maar bieden ze dikwijls smakelijke takeawayformules aan. Shoppen lukt nog steeds bij onze toffe handelszaken, maar controleer zeker de openingsuren van de lokale ondernemers.

De Stad Ronse blijft volop inzetten op de impressionante natuur van de Vlaamse Ardennen, een ideale uitstap voor jong en oud. Geniet ook van de prachtige gebouwen in de binnenstad die je te voet of per fiets makkelijk kan bewonderen.

Ontdek hieronder wat je allemaal coronaproof kan doen in Ronse.