Virtueel Ronse

Virtueel Ronse

Op www.virtueelronse.be kan je Ronse vanuit helikopterperspectief zien en zoom je vervolgens in op de belangrijkste locaties. Op het grondplan kunnen verschillende locaties aangeklikt en virtueel bezocht worden. Het lijkt alsof je fysiek in de stad rondloopt. Virtueel Ronse” bestaat in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, zo kunnen we een zeer ruim toeristisch publiek bereiken.

Loop rond in de belangrijkste bezienswaardigheden

Met 360 graden filmpjes van zowel binnen- als buitenlocaties kom je op plekken waar je anders misschien niet komt. De belangrijkste bezienswaardigheden, de Sint-Hermesbasiliek en Crypte, het Must – Museum voor textiel,... kan  je ook binnenin in 360 graden bekijken.

Laat je inspireren voor je volgende uitstap

Met “Virtueel Ronse” wil Visit Ronse extra bezoekers aantrekken en onze troeven uitspelen voor een wereldwijd publiek. Het is bovendien een handige tool voor wie een eerste indruk wil krijgen van de bezienswaardigheden of door fysieke beperking of sluitingsuren niet binnen kan.

Virtueel Ronse blijft groeien

Ook in 2022 staan trouwens nog een aantal extra opnames gepland op die manier blijft “Virtueel Ronse” groeien! Hopelijk kunnen we nadien ook private partners zoals de logiesverstrekkers, horeca en andere toeristische attracties overtuigen om in het project stappen.